Amazon Web Services anunță o bază de date cripto

Amazon Web Services, Inc., o companie a Amazon.com, a anunțat că registrul criptografic cuantic (QLDB) Amazon este acum disponibil.

Un istoric transparent și imuabil al tranzacțiilor

Conform unei postări din data de 10 septembrie din partea Amazon Web Services (AWS)Amazon QLDB e o nouă clasă de bază de date ce oferă un istoric al tranzacțiilor transparent, imuabil și verificabil criptografic, deținut de către o autoritate centrală de încredere.

Amazon QLDB va elimina nevoia investirii efortului complex necesar dezvoltării aplicațiilor proprii de tip registru, sau de a se baza pe capacitățile unui cadru blockchain.

Shawn Bice, vicepreședinte Amazon Web Services, Inc. a declarat pentru Business Wire că AWS folosește de mulți ani o versiune a QLDB pentru a stoca datele unor sisteme importante, și a beneficiat de capacitatea de vizualizare a unui istoric ne-editabil al schimbărilor. El a adăugat:

“Astăzi suntem mândri să anunțăm Amazon QLDB, oferind clienților un serviciu pe deplin administrat, cu servicii de registru, împreună cu capacitatea de a verifica criptografic integritatea datelor. Suntem entuziasmați să vedem consumatorii simplificându-și operațiunile și îmbunătățindu-și experiențele lor și ale partenerilor folosind Amazon QLDB.”

Amazon angajează experți blockchain

La începutul lunii august, Amazon căuta să angajeze un inginer de dezvoltare software pentru echipa sa din Colorado, pentru a dezvolta un blockchain pentru sectorul publicitar. În postare se regăsește următoarea frază:

“Noua noastră echipă din Boulder, Colorado, caută un inginer software pentru a lucra în cadrul echipei noastre de Advertising FinTech, axată pe domeniul blockchain, și pe un sistem de facturare și reconciliere care să ofere transparența unor date financiare transnaționale.”

Leave a comment